Pasiunea noastră a pornit din dorința de a oferi băiețelului nostru jucării interactive de calitate dar și articole moderne și unice potrivite vârstei.

Proaspăt părinți, am descoperit că piața din România nu oferă tot ce ne doream pentru bebelușul nostru. Așa ne-a venit ideea. De ce să nu oferim altor mămici șansa de a găsi exact ce își doresc pentru copii lor.

La Baby’s veți găsi doar jucării și produse pentru copii pe care și noi le-am oferi băiețelului nostru. Toate produsele sunt potrivite atât pentru nou-născuți cât și pentru preșcolari până la 3-4 ani. Am selectat cele mai potrivite jucării, articole pentru diversificarea alimentară, și materiale textile care te ajută să te bucuri de copii și să le oferi o copilărie plină de zâmbete și veselie.

Jucării educative

Crează o lume magică pentru copilul tău, cu jucării de care își va aminti când va crește. Astfel îl vei ajuta să se dezvolte armonios și să se bucure de copilărie.

Diversificare

Știm din proprie experiență cât de stresantă poate fi perioada de început ca și proaspătă mămică. Noi îți venim în ajutor cu boluri, bavete, tacâmuri de bebe care să te ajute în hrănirea micuțului.

Camera copilului

Cu siguranță te-ai gândit de la început cum o să arate camera copilului tău. Plin de culoare și magie, acesta trebuie să fie și un spațiu călduros și sigur. Alege cele mai moi și sigure covorașe și articole pentru camera copilului pentru ca acesta să se poată juca și mișca în voie.

Textile

Atunci când ai grijă de bebelușul tău, vrei să îi oferi cele mai sigure dar și frumoase și unice articole de înfășat, păturici, etc.
Transformă copilăria micuțului tău într-o lume de vis. Ajută-l să se dezvolte și să crească frumos.

Meniu