Dacă, din diferite motive, dorești să returnezi un produs, te rugăm să urmezi pașii de mai jos:

  1. Citește termenii și condițiile pentru a te asigura că produsul respectiv îndeplinește condițiile de retur
  2. Completează la secțiunea de Contact a siteului care sunt reclamațiile pe care le ai cu privire la produs. În cel mai scurt timp unul dintre colegii noștri te vor contacta pentru a rezolva situația.

Termeni și condiții de retur

Returul produselor achiziționate din magazinul Babys.ro poate fi acceptat în cazul în care termenii și condițiile sunt respectate, conform prevederilor O.U.G 34/2014 privind drepturile consumatorilor și privind modificarea și completarea unor acte normative.

Produsele comandate online pot fi returnate fără invocarea unui motiv în termen de 14 zile, înainte de expirarea perioadei de retragere. Astfel, cumpărătorul are oportunitatea de a se retrage din contractul de vânzare fără a justifica motivul și a suporta alte costuri decât cele prevăzute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, în 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

Babys.ro își rezervă dreptul de a accepta sau nu produsele achiziționate de către persoane fizice. În cazul persoanelor juridice, nu se acceptă returul produselor achiziționate.

În cazul returului, cheltuielile de curierat sunt suportate de către consumator și nu de către vânzător. Pentru protecția produselor, se recomandă păstrarea ambalajului.

În cazul în care manipularea și transportul conduc la diminuarea valorii produselor, consumatorul este responsabil, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Contravaloarea produsului poate fi rambursată în termen de maxim 14 zile de la data aducerii la cunoștință despre retur. Babys.ro își rezervă dreptul de a amâna rambursarea până la primirea dovezii conform căreia produsul a fost expediat.

De reținut

Consumatorii sunt rugați să verifice produsele înainte de retur. În cazul în care acestea prezintă urme de uzură, zgârieturi, șocuri, Babys.ro își rezervă dreptul de a refuza returul.

Meniu